Rodwan is uitgezongen in 'X Factor'

woensdag 22 oktober 2008

De derde live-uitzending van 'X Factor' is een feit en voor de derde keer moest er iemand naar huis gestemd worden. Karim en Rodwan kregen het minst aantal stemmen van de kijkers en namen het nog een laatste keer tegen elkaar op zodat de jury kon beslissen wie moest vertrekken. Jurylid Maurice, die de beslissende stem had, kreeg het toen even moeilijk en weigerde een beslissing te nemen.

Tien

finalisten sierden woensdagavond voor de derde keer het 'X Factor'-podium. De finalisten zetten zich voor 100% in en de kritieken van de jury waren ook deze keer weer bijzonder hard. Elien werd verweten dat ze nummers zingt die niet bij haar stijl passen. Over Karim zei Kris Wauters dan weer dat hij geen zicht heeft over wie de artiest Karim nu juist is.

De deelnemers lieten het niet aan hun hart komen en hoopten op genoeg stemmen van het publiek. Het publiek koos ervoor om iedereen behalve Karim en Rodwan naar de volgende ronde te sturen. Rodwan en Karim waren twee leden van het groepje van Maurice. Toen hij met deze talenten op het podium stond, besefte hij dat hij voor één van hen moest kiezen.

Nadat Karim en Rodwan hun nummers voor de laatste keer gebracht hadden, was het aan de jury om te oordelen wie naar de volgende ronde mocht. Do koos voor Karim terwijl Kris liever Rodwan zag doorgaan, de beslissende stem lag dus bij coach Maurice. Maurice zag het helemaal niet zitten om voor één iemand van zijn leden te moeten kiezen dus weigerde hij een stem uit te brengen. Hij verliet het podium en ging in het publiek zitten. Presentatrice Hadise riep er dan maar de deurwaarder bij en er werd beslist om naar het aantal stemmen van het publiek te kijken. De meeste stemmen gingen naar Karim, dus was het over en uit voor Rodwan.

De volgende aflevering van 'X Factor' is op woensdag 29 oktober om 20.40 uur op vtm.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers