Roel Vanderstukken verlaat 'Sterren op de Dansvloer'

vrijdag 18 april 2008

Woensdag dansten de negen overgebleven koppels de jive of de tango. De jury was na drie afleveringen nog steeds zeer hard voor de kandidaten. Na de aflevering van woensdag konden de kijkers beginnen smsen op hun favoriet. Elke Vanelderen en Roel Vanderstukken behaalden de minste stemmen en stonden in de dance off.

Afge

lopen woensdag kregen Tiany Kiriloff en voetballer Bjorn De Wilde zeer goede punten van de jury. Ook Martine Jonckheere kon op het nodige lof rekenen. Zij danste zeer goed en dat met een gekneusde rib. Koen Crucke en Nico Mattan bakten er volgens de jury nog steeds niets van. Zij bengelden onderaan het klassement, net als vorige week trouwens.

De kijkers beslisten we in de dance-off stond. Vorige week kreeg Koen Crucke genoeg stemmen van de kijkers om rechtstreeks door te gaan naar de volgende ronde, dat was ook dit keer het geval. Ook Nico Mattan moest zich geen zorgen maken, ook hij plaatste zich rechtstreeks voor de volgende ronde. Dominique Monami had tijdens de live show op woensdag even een black-out en barstte na de uitzendingen uit in tranen. Ook zij moest zich geen zorgen maken want ze behaalde genoeg stemmen van de kijkers.

Wie wel opnieuw moest dansen was Elke Vanelderen. Zij kreeg vorige week goede commentaar maar deze week liet ze het afweten. Roel Vanderstukken stond voor de tweede keer op rij in de dance off. De twee koppels dansten allebei nog een keer voor de jury. De jury besliste wie mocht doorgaan, ze kozen unaniem voor Elke Vanelderen. Dat betekent dat het avontuur voor Roel Vanderstukken volledig op zit.

STEM in de nieuwe TV-Visie Poll: Wie is jouw favoriet in 'Sterren op de Dansvloer'?

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers