'S.' vandaag van start

zondag 17 september 2006

Het Vlaamse televisieaanbod breidt morgen opnieuw uit. Vanaf maandag 18 september is er 'S.', met nieuws uit de showbizz, media en bekende mensen.

'


S.' heeft heel wat bekend mensen aan boord zoals Inge Moerenhout, Nathalie-Jane Krits, Martine Jonckheere en Sandra Van den Broeck. Ook Donaat De Riemaeker, Peter De Clercq en Gino Van Drogenbroeck dragen hun steentje bij. Al deze mensen gaan bij 'S.' de kijker informeren over media, show en society. Programma's uit het schema zijn 'Nieuws', 'Lounge' en 'Petermolen'.

'S.' wil een volwaardige digitale omroep worden tegen 2007. Op dit ogenblik werken de redactie, lay-outers en de ploeg van Zappware aan een volledige interactieve structuur voor de omroep. Zappware is het bedrijf dat ook voor Telenet Digital TV de volledige interactieve software heeft ontworpen. Het Hasseltse bedrijf is met z'n know how toonaangevend in de wereld.

Interactief kijken naar 'S.' zal een wereld van nieuwe mogelijkheden openen. Reclamespots zullen oproepen om via de rode knop op de afstandsbediening informatie op te vragen over de getoonde producten. Je kan er ook kortingsbonnen en stalen door ontvangen. Meespelen met spelletjes en prijzen winnen zal ook gewoon met de afstandsbediening kunnen.

De digitale teletekst (DigiText) van 'S.' wordt voor de digitale kijkers een ware openbaring in de loop van 2007. Met een druk op de afstandsbediening zal een 'tv-site' te bekijken zijn boordevol nieuws over de Vlaamse en internationale showbizz, medianieuws en wetenswaardigheden over 'mensen in Vlaanderen'. Dit alles in een verfrissend mooie lay-out én helemaal interactief.

De studio's van 'S.' zijn gelegen in het gebouw van AVS, de regionale zender voor een deel van Oost-Vlaanderen. Wie 'S.' wil bekijken moet afstemmen op het mozaiekkanaal om 09.00 uur, 13.00 uur en 21.00 uur. Vanaf 8 november kan je 'S.' ook digitaal bekijken via Telenet. Klanten van Belgacom TV kunnen niet kijken naar 'S.'.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers