Samba en American Smooth in 'Sterren op de Dansvloer'

woensdag 30 april 2008

Na het vertrek van Nico Mattan blijven er nog zeven koppels over in de wedstrijd. Zij moesten vandaag de Samba of de American Smooth dansen. Twee danstypes die heel wat oefening vergen.

Bjor

n De Wilde, Dominique Monami, Martine Jonckheere en Elke Vanelderen dansten de American Smooth. De American Smooth is een combinatie van de Wals, de Foxtrot en de Tango. Tiany Kiriloff, Koen Crucke en Antony Arandia dansten de Samba. De jury beoordeelde op een strenge maar rechtvaardige manier. Het scorebord ziet er ongeveer hetzelfde uit als anders. Zo prijken Antony Arandia en Tiany Kiriloff bovenaan. Koen Crucke moest genoegen nemen met een plaats onderaan de rangschikking. Tot nu toe eindigde hij bijna altijd als laatste tijdens de live shows op woensdag, maar hij moest nog nooit een dance off meemaken. Of hij deze week ook dat geluk heeft weten we pas vrijdag. Het publiek kon woensdag na de live show beginnen stemmen op hun favoriet. De twee koppels die het minste aantal stemmen kregen, nemen het vrijdag in de dance off tegen elkaar op. De jury zal beslissen wie van hen mag blijven.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers