Sandra Bekkari viert 30 jaar VTM met Bart Kaëll

zondag 27 januari 2019

Op vrijdag 1 februari bestaat VTM 30 jaar en dat wordt ook in de 'Open Keuken van Sandra Bekkari' gevierd. Na een korte winterstop vliegt Sandra er op maandag 28 januari weer in.

Op vrijdag 1 februari bestaat VTM 30 jaar en dat wordt ook in de 'Open Keuken van Sandra Bekkari' gevierd. Na een korte winterstop vliegt Sandra er op maandag 28 januari weer in. Een VTM-gezicht van weleer kon in deze speciale week niet ontbreken, dus staat souschef Bart Kaëll een volledige week aan haar zijde. Samen maken ze klassiekers uit de jaren 90, maar mét een Bekkari-toets.


Op maandag 28 januari zet Sandra meteen de toon met een topklassieker: konijn met pruimen. Die wordt geserveerd met wortelpuree en abrikoos, een topcombinatie volgens Bart.

Op dinsdag 29 januari duiken Bart en Sandra terug in hun kindertijd met botermelkse pap. Die krijgt een moderne, gezonde toets. Maar met haar tweede gerecht, een snel mueslibroodje, krijgt Sandra Bart pas helemaal van zijn melk.

Op woensdag 30 januari schaft de pot Boeuf Stroganoff op zijn Vlaams, met jenever in plaats van wodka. Daarbij serveren Bart en Sandra rijst met erwten en bladpeterselie.

Bart zou heel graag eens weten hoe je zelf een snelle detoxsmoothie maakt en Sandra laat hem op donderdag 31 januari met plezier proeven van haar groene versie. Het groene thema wordt ook doorgetrokken in het hoofdgerecht met Sandra's schelvis in 't groen met een bloemkool-erwtenpuree.

Vrijdag 1 februari wordt de klassiekersweek afgesloten met nostalgische vogelnestjes - met kwarteleitjes - in tomatensaus met pastinaakfrietjes.

Op het menu:

Maandag 28/01: Konijn met pruimen, wortelpuree en abrikoos
Dinsdag 29/01: Botermelkse pap & mueslibroodje
Woensdag 30/01: Boeuf stroganoff met rijst met erwten en bladpeterselie
Donderdag 31/01: Detoxsmoothie & schelvis in ‘t groen
Vrijdag 01/02: Vogelnestjes in tomatensaus met frietjes

'Open Keuken', elke weekdag om 18.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers