'Savage Builds' vanaf dinsdag nieuw op Discovery

maandag 8 juli 2019

Adam Savage is back. En hoe! De man die als Mythbuster jarenlang hardnekkige legendes op waarheid testte, experimenteert er nu helemaal op los.

In de nieuwe serie 'Savage Builds' bouwt hij grotere en gevaarlijkere bouwwerken dan hij ooit heeft gedaan. Wat te denken van 3D-geprint titanium Iron Man-pak dat echt kan vliegen! Of het nabouwen van de Great Panjandrum, de raketinstallatie van de Britten uit de Tweede Wereldoorlog die echter nooit in gebruik is geweest. Kan Savage hem wel in actie krijgen?

Voor zijn bouwwerken werkt hij samen met verschillende experts, zoals NASA-engineer Adam Stelzer en uitvinder Richard Browning, bekend als ontwerper en gebruiker van de jet suit. Met het stoppen als Mythbuster is de nieuwsgierigheid van Savage duidelijk niet verloren gegaan. Net zomin als zijn enthousiasme voor technische innovaties en explosieve experimenten. Gooi dat bij elkaar – plus een scheutje nitroglycerine – en je hebt weer een waanzinnig programma dat bijna letterlijk van het scherm knalt.

'Savage Builds', vanaf dinsdag 9 juli om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers