Schrijf je in voor de must see datingshow 'Love Island'

woensdag 23 januari 2019

De zomer van 2018 was heet, maar SBS plant de zomer van dit jaar nog broeieriger te maken met de heetste loveshow van het moment.

In 'Love Island' worden een aantal sexy, jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Ze zijn op zoek naar hun perfecte match, maar zoals wel vaker loopt de zoektocht naar the one zelden over rozen. Een stevige dosis flirten, jaloezie en afwijzing gooien regelmatig roet in het eten.


En niet alleen moeten ze hun partner zorgvuldig uitkiezen, ook moeten ze de kijkers weten te overtuigen. Samen moeten de kandidaten de harten van de kijkers thuis zien te veroveren, want onder meer via de website van de zender en 'Love Island'-app kan jij als kijker een oordeel vellen door middel van je stem. Wie de kijker niet weet te overtuigen, riskeert het programma te moeten verlaten. En ook de Vlaamse kijker, die is daar in 2019 live getuige van. Wie wordt onverbiddelijk naar huis gestuurd en welk koppel mag blijven om hun liefde te bewijzen?

Verlang je naar de zon, een luxueus resort, een cocktail of twee en een hoop aantrekkelijke singles? Deze zomer begeleidt Viktor Verhulst sexy singles tijdens hun zoektocht naar de ware liefde. Heb je het gehad met Tinder en is het tijd voor wat romantiek in je leven? Schrijf je dan als de bliksem in voor 'Love Island'!

Schrijf je HIER in!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers