Schrijf je in voor de nieuwe quiz van Sven De Leijer - OPROEP

woensdag 3 april 2019

Sven de Leijer is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor z'n nieuwe zondagavondquiz, 'Donderen in Keulen'. Een quiz waarin mensenkennis minstens even belangrijk is als feitenkennis, misschien zelfs nog belangrijker, en waarin je hulp krijgt van over de hele wereld.

Sven De Leijer: 'Over de inhoud van het programma kan ik nog niet te veel verklappen. Ik kan wel zeggen dat feitenkennis belangrijk is, maar geen zorgen: in onze quiz is mensenkennis nóg belangrijker. De kandidaten staan er trouwens niet alleen voor: ik zorg voor hulp van over de hele wereld.'


Olivier Goris, netmanager van Eén: 'Sven is een absolute topper: bijzonder grappig, razendsnel, vlijmscherp, maar toch altijd charmant. We werken al lang samen, we kennen hem al als politieke reporter van 'De Ideale Wereld' op Canvas en van het erg succesvolle 'Vrede op Aarde' op Eén. Héél blij dat we nu een nieuwe stap zetten met 'Donderen in Keulen', een nieuw programma van Woestijnvis op Eén, voor zondagavond.'

Ben jij dé geknipte kandidaat? Aarzel dan niet en waag je kans door je in te schrijven via het formulier op de website van Eén. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers