Sean Dhondt neemt afscheid van JIM op Pukkelpop

woensdag 19 augustus 2015

Dit weekend neemt Sean Dhondt na zes jaar afscheid van jongerenzender JIM. Op donderdag 20 augustus, vrijdag 21 augustus en zaterdag 22 augustus gaat Sean met 'Festivalitis' op Pukkelpop nog een laatste keer live bij JIM.

Samen met Niko Van Driessche brengt Sean drie dagen lang de hoogtepunten van de 30ste editie van Pukkelpop. Naast de uitzendingen van 'Festivalitis' op heel wat festivals de voorbije jaren, heeft Sean heel wat programma's gepresenteerd bij JIM, waaronder zijn eigen wekelijkse late night talkshow 'Sean Late Night'.

Sean Dhondt: 'Ik blik terug op zes fantastische jaren bij JIM, waar ik enorm veel heb bijgeleerd. Maar het is tijd voor een volgende stap nu. Dit najaar start ik met een nieuw verhaal bij Qmusic: ik kijk er enorm naar uit om vanaf 31 augustus de radiostudio in te kruipen en elke dag als muziekliefhebber een programma te presenteren met Marcia Bwarody. Daarnaast blijf ik zeker bij VTM, zoals dit najaar in een 2de seizoen van 'The Voice Kids' én schakelen we ook met Manoeuvres in een hogere versnelling. Ik koester sowieso de onvergetelijke momenten die ik samen met m’n topcollega's én JIM-kijkers heb mogen beleven. Een beter afsluitend feestje dan vanop Pukkelpop had ik me dan ook niet kunnen bedenken!'

In de JIM-studio zullen Sean en Niko heel wat artiesten ontvangen voor een babbel. Daarnaast brengt JIM ook heel wat sfeerverslagen van deze bijzondere 30e feesteditie én de strafste stukjes live muziek. De week na Pukkelpop, op maandag 24 augustus en dinsdag 25 augustus om 21.00 uur, zet JIM alle hoogtepunten nog eens op een rij in een tweedelige 'Festivalitis'-special.

'Festivalitis' brengt deze zomer nog een laatste keer live verslag uit van op Laundry Day op 5 september. In het live-programma 'Festivalitis Daily' zorgt Niko nog tot donderdag 27 augustus voor een dagelijkse festivalupdate.

'PUKKELPOP LIVE BIJ JIM', DONDERDAG 20, VRIJDAG 21 EN ZATERDAG 22 AUGUSTUS VAN 20.00 TOT 01.00 UUR.

'BEST OF PUKKELPOP 2015', DEEL 1: MAANDAG 24 AUGUSTUS – VAN 21.00 TOT 23.00 UUR & DEEL 2: DINSDAG 25 AUGUSTUS – VAN 21.00 TOT 23.00 UUR.

JIMtv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers