Siegfried De Doncker ('Helden') met programma op Vitaya

vrijdag 4 augustus 2017

Siegfried 'Sieg' De Doncker zal dit najaar een programma maken op Vitaya. Dat schrijven verschillende kranten. De Doncker is vooral bekend als een van de populaire 'Helden' van Ketnet.

Siegfried De Doncker wordt dit najaar op Vitaya het gezicht van 'Een Frisse Start met vtwonen', een verhuisprogramma dat gemaakt wordt door Hotel Hungaria. Dat is het productiehuis van onder meer 'Dagelijkse Kost'.


In Het Nieuwsblad zegt De Doncker blij te zijn met de nieuwe stap in zijn televisiecarrère. Voorlopig blijft hij ook nog gewoon meewerken aan het populaire Ketnet-programma 'Helden'. Daarvan komt binnenkort een nieuwe film uit én in het voorjaar staat er nog iets speciaals gepland. Wat daarna gebeurt, staat op dit ogenblik nog niet vast.

'Een Frisse Start met vtwonen' is het eerste programma dat Vitaya bekend maakt voor het najaar. Meer informatie over de verdere invulling van het najaarsschema volgt later.

Bron: Het Laatste Nieuws - Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Vitaya

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers