'So You Think You Can Dance': Saartje en Virgil naar huis

maandag 2 november 2009

Het was weer spannend tijdens de nek-aan-nek-race bij 'So You Think You Can Dance'. Hoe minder deelnemers, hoe moeilijker de eliminaties worden. Maar toch moesten er ook deze week twee dansers, met pijn in het hart, het podium verlaten.

Drie koppels moesten dansen voor hun leven. De kijkers besloten om Evelien en Louis, Saartje en Virgil, Oona en Remy een ‘Dance For Your Life’ te laten brengen. Alle dansers liggen nu zo dicht bij elkaar dat er geen slecht optreden meer bestaat, aldus jurylid Jan Kooijman.


Het was een ongeloofelijk moeilijke beslissing, maar de jury koos er uiteindelijk voor om Saartje en Virgil huiswaarts te sturen. Zij konden de jury het minst imponeren.

De groep wordt kleiner en ook volgende week moeten er een meisje en een jongen verdwijnen. Wie blijft kansmaken op de finaleplaats zie je volgende week!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers