Speciaal voor De Warmste Week: 'De DIW Kerstsoirtwée'

maandag 26 november 2018

Bitter was het geduld, maar de vrucht wordt zoet: op zaterdag 22 december palmt De Ideale Wereld de Ancienne Belgique in met de tweede editie van zijn ultieme kerstshow: de 'DIW Kerstsoirtwée'.

Nieuwbakken presentator Jan Jaap van der Wal en zijn sidekicks zullen die avond, samen met alle andere vedetten van ‘s lands meest overmoedige satirische programma, de kerstperiode opfleuren.


Geen vuurspuwende stalen dino’s deze keer, maar wel ánder spektakel waar Cirque du Soleil een puntje aan kan zuigen. Een lach, een traan (van het lachen) en véél livemuziek van de 'DIW Kerstsoirtwée'-huisband, onder leiding van de Compact Disk Dummies, aangevuld met gastzangers van de meest diverse pluimage.

En dat allemaal voor de ontstellend lage prijs van 22 euro. Een peulschil, naar Beyoncé-normen. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 28 november om 10.00 uur via www.abconcerts.be.

De winst van De DIW Kerstsoirtwée gaat integraal naar een van de meer dan 1.000 goede doelen van De Warmste Week.

Teaser De DIW Kerstsoirtwée:


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers