Special van 'Kalmte Kan U Redden' met quizmasters

woensdag 16 november 2016

Tom Lenaerts presenteert binnenkort een special van zijn populaire quizprogramma 'Kalmte Kan U Redden'. Daarin gaat hij op zoek naar de 'slimste quizmaster'.

Hoe voelt het als quizmaster aan om eens zelf kandidaat te zijn in een zenuwslopende quiz? Dat wil Tom Lenaerts uitvissen in een speciale aflevering van 'Kalmte Kan U Redden' op Eén.


Voor één keer zijn het geen onbekende Vlamingen, maar wel de populairste quizmasters van Vlaanderen die aan een spervuur van vragen worden onderworpen en zullen moeten proberen om hun zenuwen onder controle te houden.

De kandidaten in deze éénmalige strijd der quizmasters in 'Kalmte Kan U Redden' zijn Ben Crabbé, Bart De Pauw, Adriaan Van den Hoof, Bart De Pauw en Erik Van Looy.

Wanneer de speciale aflevering op Eén te zien is, zal later worden bekendgemaakt.

Bron: nieuwsblad.be

kalmtekanuredden

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers