'Sterren op de Dansvloer': Antony al meteen topfavoriet

woensdag 2 april 2008

Op woensdagavond ging het derde seizoen van 'Sterren op de Dansvloer' van start op vtm. De vorige twee seizoenen bewezen ze al dat ze het konden dus ook nu zijn Jacques Vermeire en Francesca Vanthielen de presentatoren van dienst. Tien duo's streden om een plaats in de volgende ronde.

Anis

sa Temsamani, Bjorn De Wilde, Dominique Monami, Nico Mattan, Elke Vanelderen, Antony Arandia, Tiany Kiriloff, Roel Vanderstukken, Martine Jonckheere en Koen Crucke zullen de komende weken proberen om dé ster op de dansvloer te worden.

De eerste aflevering werd voor de meeste deelnemers een kleine catastrofe. De jury deelde het ene tekort na het andere uit. De opgelegde dans waaruit de kandidaten konden kiezen waren de Salsa en de American Smooth. Niet iedereen voelde zich al thuis op de dansvloer. Zo moest Nico Mattan tevreden zijn met een 9 op 40, bovendien moest hij aanhoren dat het leek alsof hij danste met zwemvliezen aan. Gelukkig deden enkele anderen het wel goed, zoals Antony Arandia en Tiany Kiriloff. Antony eindigde als eerste met 22 punten, Tiany stond op de tweede plaats met 19 punten.

De tien duo's mogen nog niet op hun twee oren slapen. Tot en met vrijdagavond kunnen de kijkers stemmen op hun favoriet. De twee duo's die het minste aantal stemmen kregen, dansen opnieuw in de dance off. De jury beslist dan wie er mag doorgaan naar de volgende ronde.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers