'Sterren op de Dansvloer' strikt Duitse groep The Baseballs (filmpje)

maandag 3 mei 2010

In 'Sterren op de Dansvloer' worden de dansparen tijdens hun demonstraties op de dansvloer muzikaal begeleid door de band van Steve Willaert, die naast populaire hits ook classics in een modern jasje stopt. De 7de liveshow van 'Sterren op de Dansvloer' wordt een speciale avond. Voor de eerste keer is er immers een live-artiest uitgenodigd en die brengen moderne popsongs in een fifties-jasje. Het gaat uiteraard over The Baseballs. Zij zullen op vrijdag 7 mei 2010 'Sterren op de Dansvloer' onderdompelen in swingende rockabilly!

The Baseballs zijn dé revelatie uit Duitsland en liggen aan de basis van de 'Voc ’n Roll'. Ze geven moderne popsongs een rockabilly-karakter en zetten zo de dansvloer in vuur en vlam. Een formule die aanslaat, want deze drie jonge twintigers zijn volop Europa aan het veroveren. In Nederland, Zweden en Noorwegen hebben ze al goud behaald met hun nieuwe album 'Strike' en in Duitsland, Finland en Zwitserland zelfs al platinum. Ook hun concerten zijn een succesverhaal.


Op hun nieuwe album 'Strike' zingen The Baseballs rockabilly-arrangementen van o.a. 'Hot ’N Cold' (Katy Perry), 'Angels' (Robbie Williams), 'Don’t Cha' (Pussycat Dolls), 'Let’s Get Loud' (Jennifer Lopez), 'Hey There Delilah' (Plain White T’s), 'The Look' (Roxette) en 'Crazy in Love' (Beyonce).

THE BASEBALLS & ONZE STERREN OP DE DANSVLOER
Op vrijdag 7 mei 2010 zijn The Baseballs te gast in “Sterren op de Dansvloer” en zingen ze hun aanstekelijke rockabilly-versie van het bekende 'Umbrella' (Rihanna). De drie twintigers uit Berlijn brengen dit live met de band. Onze Vlaamse vedetten en hun professionele danspartners worden bij deze dan ook uitgenodigd om een groepsdans in de stijl van swing & jive te brengen op de dansvloer.




Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2010 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers