StuBru-presentator Christophe Lambrecht plots overleden

zondag 5 mei 2019

Studio Brussel-presentator Christophe Lambrecht (48) is overleden. Dat is door verschillende bronnen bevestigd aan VTM NIEUWS.

Christophe Lambrecht presenteerde al jaren het ochtendprogramma Music@Work op Studio Brussel. Hij startte zijn carrière als regieassistent bij VTM NIEUWS en presenteerde zelfs even het ochtendnieuws op VTM.


In 1994 ging hij aan de slag bij de regionale zender RTV waarna hij de overstap maakte naar Woestijnvis. Vooraleer hij aan de slag ging bij Studio Brussel, werkte hij eventjes weer voor MEDIALAAN.

Christophe Lambrecht was ook een van de eerste presentatoren in Het Glazen Huis van Music For Life, de voorloper van de Warmste Week. Lambrecht is 48 geworden. Details over zijn overlijden zijn vooralsnog niet bekend.

Bron: VTM NIEUWS

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers