'Studio Tarara' en 'Hoe Zal ik het Zeggen?' geselecteerd voor New York Festivals TV &Film Awards

zondag 3 februari 2019

'Studio Tarara', de eerste dramareeks van productiehuis Shelter én 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', het feelgoodprogramma met Jens Dendocker van hetzelfde productiehuis zijn alle twee geselecteerd voor de New York Festivals TV &Film Awards, prijzen waarmee de entertainmentwereld tv-programma's en films uit meer dan 40 landen wil bekronen.

De Shelter-programma’s zitten in de finale van respectievelijk de categorie Drama en Komedie.


Voor 'Studio Tarara' is de selectie voor de  New York Festivals een eerste buitenlandse erkenning. De dramareeks van Tim Van Aelst met o.a. Koen De Graeve en Ruth Beeckmans die zich afspeelt tijdens de beginjaren van VTM,  gaat pas op dinsdag 12 februari op diezelfde zender van start.

Voor 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' is het na o.a. een International Emmy,  bekroningen op de MIP Tv in Cannes en de World Media Awards in Hamburg  alweer een nieuwe stap in een internationaal succesverhaal. In Duitsland en in Portugal  wordt gewerkt aan een eigen versie van het programma, en met 8 landen zoals de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk zijn er productiedeals afgesloten.

De  TV&Film Awards van  de New York Festivals worden uitgereikt op 9 april  tijdens een groot gala in Las Vegas.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers