Tal van nieuwe programma's bij Nickelodeon

vrijdag 11 augustus 2006

Traditiegetrouw betekent de terugkeer naar school ook een nieuwe lading kijkvoer voor de Nickelodeon-fans. De allerkleinsten kunnen de avonturen volgen van Diego. Maar ook Kijk Mij Nou! en Paz zijn nieuwe series op Nick Jr.

Om te vieren dat Winx Club weer terug is uit vakantie is er op 9 en 10 september: Winx Club weekend. Ook Chris en Vivienne zijn vanaf september weer helemaal terug!

What's new on Nick Jr. ?
Kijk Mij Nou!
Kijk mij nou! Is een grappige en educatieve serie voor jonge kinderen (3-5 jaar). Elke aflevering introduceert begrippen zoals vorm en kleur, maar verteld ook een spannend verhaal! Het unieke aan de serie is dat de kijkertjes zelf de hoofdrol kunnen spelen.

Door een naam, foto en geboortedatum door te geven aan Nickelodeon wordt de peuter door middel van fotomontage in de serie geplaatst om samen met 'de dieren' in de serie allerlei avonturen te beleven in een wereld vol magie.

Kijk mij nou! wordt vanaf 4 september om 9.50 uur uitgezonden in het Nick Jr. blok op Nickelodeon.

Diego
De avontuurlijke Diego, neef van Dora the explorer, krijgt na gastrollen in Dora nu zijn eigen serie op Nickelodeon. Doordat de 8 jaar oude Diego tweetalig is (Nederlands Ė Engels) leren de kijkertjes spelenderwijs de Engelse taal.

Maar wie is Diego?
Om te beginnen is hij een dierenredder en een natuurexpert die ook nog eens in staat is om met dieren te praten. Diego zijn wereld is gevuld met high-tech gadgets. Zijn sidekick, de 11-jarige Alicia is een computer whizkid en tevens zijn zusje.

Brown Johnson: executive creative director voor Nickelodeon Preschool televisie: "Diego werd al omarmd door de kijkers vanaf het moment dat hij voor het eerst verscheen in Dora the explorer". Diego is atletisch, niet bang en zeer vastbesloten. Allemaal eigenschappen die hem voor de Nick Jr. kijkers tot een echte preschool actie held maken met een hart.

Diego wordt vanaf 4 september van maandag tot en met vrijdag om 09:05 uitgezonden in het Nick Jr. blok op Nickelodeon.

Paz
In deze vrolijke animatieserie gaat over het kleine, nieuwsgierige pinguÔn Paz. De serie werd in februari dit jaar voor de tweede keer genomineerd voor het Amerikaanse Emmy Award.
Paz wordt vanaf 4 september van maandag tot en met vrijdag om 09:55 uitgezonden in het Nick Jr. blok op Nickelodeon.

What's new on Nickelodeon?

Monster Allergy
Monster Allergy is een nieuwe prachtig getekende animatieserie op Nickelodeon voor kinderen vanaf 6 jaar over een jongen, Zick die door zijn koorts een ander blik op de wereld heeft gekregen: hij kan onzichtbare monsters zien! Hierdoor komen de kijkers in een andere fascinerende werkelijkheid terechtÖ

Het gebeurt allemaal in Bigburg City, waar monsters tezamen met mensen leven. De monsters hebben hun eigen wereld gebouwd in de mensenwereld, ze zijn overal, ze doen wat mensen ook doen, ze lezen kranten, luisteren naar muziek en houden vooral veel van onze schuimige cappuccino. De monsters zijn gefrustreerd over het feit dat de mensen hun niet kunnen zien. Omdat Zick ze wel kan zien willen ze constant in de buurt van Zick zijn. Overal waar hij gaat, gaan zij met hem mee soms tot groot ongenoegen van Zick zelf.

De serie is een mix van humor en ironie met een spannende verhaallijn. Gebaseerd op de stripverhalen van de Italiaanse tekenaars Barbucci en Canepa (de bedenkers en oorspronkelijke tekenaars van W.i.t.c.h.)

Monster Allergy wordt vanaf 2 september elke zaterdag en zondag om 09:55 op Nickelodeon uitgezonden.

Het Huis Anubis
Nickelodeon start in september met haar nieuwe mystieuze jeugdsoap `Het Huis Anubis'. De serie volgt dagelijks de belevenissen van negen jongeren die samenwonen op een internaat.

Ieder heeft een eigen verhaal, een eigen geschiedenis en een eigen manier op weg naar volwassenheid. Het is een spannende tienersoap over liefde, geluk en blijdschap tot eenzaamheid, verdriet en jaloezie. Het Huis Anubis wordt geproduceerd in samenwerking met het succesvolle Studio 100.

In een statig pand uit 1900 dat dienst doet als internaat, wonen negen jongeren samen onder leiding van conciŽrge Victor. Wanneer nieuwkomer Nienke als ontgroening een nacht door moet brengen op de zolder van het huis doet ze een bizarre ontdekking; het huis heeft een geschiedenis, een groot mysterie waar niemand iets vanaf weet. Terwijl ieder op zijn eigen manier bezig is met school, vrienden, liefdes en volwassen worden, gaan de negen op zoek naar de verborgen geschiedenis van het huis. En die had ze maar beter met rust kunnen laten.

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers