Talkshow 'Aan Tafel' verwelkomt nieuwe presentatrice

vrijdag 22 januari 2016

'Aan Tafel', de dagelijkse talkshow op TV Limburg en TV Oost, verwelkomt maandag een nieuw gezicht: Kim Van den Eeckhout.

Kim neemt de fakkel niet over van Rudi Moesen maar wordt zijn co-presentatrice, in een duo-formule waarbij de twee elkaar voortaan wekelijks aflossen.


Sinds december ontvangt 'Aan Tafel' dagelijks bekende gasten. Onder anderen Jacques Vermeire, Kim Clijsters en Loes Van den Heuvel kwamen er al over de vloer.

Kim Van den Eeckhout heeft ruime tv-ervaring. Ze begon haar carrière achter de schermen bij de VTM-nieuwsdienst en stapte in 2002 over naar TV Oost, dé regionale zender in Oost-Vlaanderen. Daar combineerde ze haar job als videojournaliste met de presentatie van 'Het Nieuws'. Na enkele jaren zocht ze nieuwe horizonten op en verdween ze uit de schijnwerpers.

Ondertussen werkt Kim al 7 jaar bij de stad Aalst op de dienst stadsmarketing en communicatie. 'Ik was dan ook verrast toen Rudi Moesen me contacteerde om opnieuw een programma te presenteren. De proefuitzending was erg spannend, maar ik was meteen weer gebeten door de televisiemicrobe.'

'Het format van het programma vind ik erg geslaagd', zegt Kim nog. 'De centrale gast zit vier dagen lang 'Aan Tafel', zodat je de kans krijgt om dieper te gaan tijdens interviews en de persoon écht kan leren kennen. Als voltijds werkende mama van twee dochters wordt het vast en zeker een drukke periode, maar daar hou ik wel van. Ik ben helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur!'

'Aan Tafel' kan je elke weekdag bekijken op TV Limburg en TV Oost, om 10.30 en vanaf 14.30 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers