Tanja Dexters en mama samen in 'Be You (tiful)' op VIJF

woensdag 12 augustus 2015

Tanja Dexters en haar mama zullen deelnemen aan het nieuwe VIJF-programma 'Be You (tiful)' waarin vrouwen vanaf september open en bloot praten over hun lijf met of zonder imperfecties.

'Be You (tiful)', de voorlopige titel van het programma, 'Zo Man Zo Vrouw' van Jani en 'Singl3s' met Annelien Coorevits moet het najaar van de vrouwenzender kleuren. Zo schrijft het Nieuwsblad.


Tanja Dexters is niet de eerste naam de bekendgemaakt werd. Eerder was al duidelijk dat Eva Daelman samen met haar mama ook zou te zien zijn op VIJF. Een vast gezicht als presentator of presentatrice hoef je niet te verwachten. Elke week zal iemand anders die taak voor zijn of haar rekening nemen.

Bron: Nieuwsblad Mobile

 

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers