Technisch probleem nekt 'Terzake'-special over Europa

zaterdag 14 januari 2012

De groots aangekondigde Europa-special van 'Terzake' is vrijdagavond op een sisser afgelopen. Net wanneer de belangrijkste gast, Europees president Herman Van Rompuy aan het woord was, werd de uitzending door een technisch probleem stopgezet.

De special ging vrijdagavond live vanuit de Brusselse beurs. Rond 20.50 uur werd het signaal plots onderbroken door een voorlopig nog onbekend technisch probleem.


Het technisch probleem zorgde op Twitter meteen voor een storm aan reacties. Ook presentatrice Kathleen Cools reageerde ontgoocheld: 'Ik ben witheet van ontgoocheling. En dat is zacht uitgedrukt. De fout lag niet bij ons. Meer nog, we wisten van niets'.

'Terzake' zelf werd volledig opgenomen en is ondertussen al op deredactie.be geplaatst. Wie het einde alsnog wil zien, kan daar terecht. Zondagavond herhaalt Canvas de hele uitzending om 20.50 uur.


Lees ook:
'Terzake' vrijdag een uur lang over de Eurocrisis
terzaketv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers