Tekort aan cable tuners Telenet

woensdag 7 september 2005

Amper enkele dagen na de digitale start van Telenet dreigt een tekort aan cable tuners. Met deze toestelletjes kan de kijker de acht verbannen zenders terug tevoorschijn halen. Sinds zaterdag verdwenen onder andere CNN en Arte omdat het telecombedrijf zo Telenet Digital TV kon lanceren.

B


lijkbaar hebben veel winkeliers lang moeten wachten op de eerste lading cable tuners. Eénmaal geleverd bleek de voorraad ook veel te klein. Een aantal winkels, vooral in de Brusselse rand, hebben al wachtlijsten moeten aanleggen.

Telenet erkent het probleem en legt de oorzaak bij de slechte weersomstandigheden in Oost-Duitsland. De cabe tuners worden daar geproduceerd, maar door het slechte weer van de afgelopen weken wordt het transport bemoeilijkt. Volgens de woordvoerder, Stefan Coenjaerts, zullen alle problemen volgende week opgelost zijn.

Bron : De Standaard

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers