Telegram van de Sint: aankomst in Antwerpen op zaterdag 17 november

maandag 5 november 2018

Zes december is nog wel even, maar Sinterklaas is een vooruitziend man en daarom heeft hij in een telegram al laten weten waar en wanneer precies hij dit jaar voet aan wal zet in ons land.

De Sint meldt dat hij op zaterdag 17 november om 13.30 u. met de stoomboot uit Spanje aankomt in Antwerpen. Voor de eerste keer in lange tijd is dat op een nieuwe locatie.


Dit jaar zal de boot aanmeren aan het Verbindingsdok-Westkaai. Daar wordt Sinterklaas verwelkomd door Bart Peeters en burgemeester Bart De Wever.

Om 13.45 uur begeeft de Sint zich met zijn gevolg in de richting van de Hanzestedenplaats via de Napoleonkaai, de Nassaubrug en de Oostendekaai. Omstreeks 14.30 uur arriveert de goedheilig man op de Hanzestedenplaats aan het MAS en rond 14.45 uur spreekt hij er de kinderen en hun mama’s en papa’s toe.

Ketnet en Eén kijken er al naar uit en laten weten dat het feest ter plaatse om 13.00 uur begint en de rechtstreekse televisie-uitzending op Eén en Ketnet om 13.30 uur. Er is uiteraard weer van alles te beleven. Zo zorgen onder meer Biba & Loeba en De KetnetBand voor aangepaste sfeer op de Hanzestedenplaats aan het MAS. Ketnet-wrappers Sien en Thomas leiden alles ter plaatse in goede banen. Ook Kaatje en haar vriendjes zijn van de partij.

De intrede van de Sint: iedereen welkom op zaterdag 17 november vanaf 13.00 uur in Antwerpen.

Hij komt, hij komt... De intrede van de Sint in Antwerpen: rechtstreekse uitzending vanaf 13.30 uur op Eén en Ketnet. Herhaling op Ketnet op zaterdag 17 november om 17.30 uur, op zondag 18 november om 8.00 uur en op woensdag 21 november om 13.30 uur met Vlaamse gebarentaal.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers