Telenet -oplossing voor gezinnen met meerdere tv's

dinsdag 10 juli 2007

Telenet lanceert binnenkort een oplossing voor gezinnen met meerdere televisies in huis. Tot nog toe konden gezinnen met een Digibox niet op meerdere televisies genieten van betaalzenders als Prime en BeTV. Met de Multiple Set Top Box - oplossing wordt dat wel mogelijk.

Tot

nog toe was het niet mogelijk om op twee verschillende televisies naar Prime of een andere betaalzender te kijken, tenzij de klant een tweede abonnement nam. Nu komt Telenet dus met een oplossing. Mits de klant een tweede digibox of digicorder koopt, kan hij nu met hetzelfde abonnement op een tweede televisie van zijn betaalzenders genieten. Hetzelfde geldt voor een bestelde film-op-aanvraag. In totaal kan de klant maximum vier televisies op hetzelfde abonnement zetten.
 
Bron: interactieve-digitale-tv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers