Telenet Digital TV gelanceerd in Interkabelgebied

woensdag 15 oktober 2008

Vandaag werd Telenet Digital TV succesvol gelanceerd in het voormalige interkabel gebied. Daarmee is het interactieve digitale televisieplatform beschikbaar voor klanten van Maaseik tot Oostende en van Ieper tot Wuustwezel. De eerste klanten werden vandaag geïnstalleerd en kunnen vanaf nu gebruik maken van de interactieve tv-toepassingen van Telenet.

Vana

f vandaag kunnen geïnteresseerden ook in Interkabel gebied Telenet Digital TV ontvangen en genieten van de belangrijkste interactieve toepassingen van digitale televisie, met name het opvragen van televisieprogramma's (via bijvoorbeeld "Net Gemist", "Ooit Gemist", "I-Watch", "C-More") of films, het consulteren van alle walled garden toepassingen en versturen en ontvangen van e-mails via het televisiescherm. Meespelen met de rode knop of het bestellen van een aantal themapakketten zal nog niet mogelijk zijn. Begin 2009 worden ook deze toepassingen gelanceerd in Interkabelgebied.

Analoge aanbod interkabel blijft behouden. Extra kanalen voor INDI klanten
Analoge televisiekijkers in Interkabelgebied zullen ook nu kunnen blijven genieten van hetzelfde analoge televisieaanbod als voorheen. Telenet behoudt het huidige basispakket analoge kanalen. Ook INDI klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde service. Het digitale basisaanbod voor deze kijkers is vandaag automatisch en voor alle INDI klanten met 6 extra televisiezenders en 10 extra radiozenders uitgebreid. Voor interactieve toepassingen, zoals het meespelen of meestemmen via de rode knop of het opvragen van films en televisieprogramma's is een Telenet Digibox of Digicorder nodig. Telenet zal begin 2009 met een naar eigen zeggen aantrekkelijk aanbod voor INDI klanten op de markt komen om een Telenet decoder in huis te halen.
Persbericht Telenet
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers