Telenet Digital TV heeft 300.000 klanten

dinsdag 5 juni 2007

Telenet laat weten dat het de mijlpaal van de 300.000 digitale televisieklanten heeft bereikt. Daarmee heeft het bedrijf uit Mechelen op dit moment een penetratie van bijna 18 procent op zijn totale televisiebasis.

We z

ien duidelijk dat Telenet Digital TV goed blijft groeien. Vandaag ronden we de kaap van de 300.000 digitale televisieklanten. Een mooi resultaat, zeker als je er ook rekening mee houdt dat deze resultaten geboekt worden in twee derde van Vlaanderen" beklemtoont Jo Van Gorp, Executive Vice President Residential Marketing bij Telenet. "We willen daarbij toch ook nog eens aanhalen dat Telenet technisch in staat is om zeer snel een interactief digitaal televisieplatform uit te rollen samen met de zuivere intercommunales waardoor heel Vlaanderen zou kunnen genieten van diensten als "Net Gemist", "I Watch" en "C-More". Beschouw dit als een constructief gebaar naar de zuivere intercommunales toe, met respect voor hun eigenheid en onafhankelijkheid" aldus nog Jo Van Gorp.

Van Gorp vervolgt : "We blijven niet op onze lauweren rusten en willen Telenet Digital TV verder blijven verrijken met sterke lokale en internationale content én we willen blijven luisteren naar onze klanten om onze producten permanent te kunnen verbeteren. Daarom hebben wij op 15 mei een televisie-enquête gestart die alle gebruikers van Telenet Digital TV kunnen invullen. Op die manier houden wij vinger aan de pols bij onze klanten en kunnen wij ons interactief digitaal televisieplatform verder blijven uitbouwen op maat van de kijker".

Door de digitalisering kan ook de vertrouwde teletekst – voor vele kijkers nog altijd een vaste waarde in hun televisiebeleving - verrijkt en verbreed worden met onder andere kleurenfoto's, filmpjes en animatie. Exclusief via Telenet Digital TV zal vanaf 6 juni de digitale teletekst van VT4 te zien zijn en VTM-Digitext vanaf 15 juni 2007.

Persbericht Telenet
http://www.telenet.be/tv

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers