Telenet Digital Tv sluit exclusiviteitscontract met Studio 100

zaterdag 17 december 2005

Studio 100, bekend van 'Kabouter Plop', 'Gert & Samson', 'Spring'... heeft een exclusief contract afgesloten met Telenet Digital TV. Alle films, musicals, specials en muziekclips zullen alleen te bekijken zijn via Telenet.

H


iermee breidt Telenet Digital TV zijn aanbod op aanvraag verder uit. De producties van Studio 100 kan je voortaan bekijken wanneer je wil en kosten tussen 0.95 euro en 3.95 euro. Deze samenwerking is het gevolg van een grotere deal tussen Telenet en Studio 100. Eerder geraakte al bekend dat de twee ook samenwerken voor Radio Bembem, de internetradio voor kinderen.

Telenet sluit verdere exclusieve deals met andere produktiehuizen niet uit, maar zegt dat dit geen topprioriteit is.
Het telecombedrijf tekende ook een akkoord met filmgigant Sony/MGM. Hierdoor krijgt de filmzender jaarlijks 100 titels om uit te zenden. Ook het aanbod 'film op aanvraag' kan rekenen op 145 films per jaar, al is dit laatste geen exclusiviteit voor Telenet.

Bram Bartholomees Bron: De Standaard
http://www.telenet.be
Meer artikels over Studio 100

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers