Telenet Digital TV start e-mailen via televisie

donderdag 27 juli 2006

Via Telenet Digital TV is het voortaan mogelijk om via het televisietoestel emails te versturen en te ontvangen naar iedereen die een e-mailadres heeft. Versturen gaat dus naar alle andere digitale televisiekijkers alsook alle internetgebruikers via pc.

E-ma

ils versturen en ontvangen met Telenet Digital TV kan zonder pc, internet-abonnement of telefoon-abonnement. Alle gezinsleden hebben een eigen mailbox en beschikken allemaal over een persoonlijke pincode om de privacy van hun e-mails te garanderen.

Net zoals bij een 'gewone' mailbox is het mogelijk om bestanden te verzenden en te ontvangen, welke bekeken kunnen worden op het televisiescherm.
Bron: IDTV-website
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers