Telenet heeft 309.000 digitale abonnees

woensdag 8 augustus 2007

Telenet had eind juni 309.000 digitale abonnees. Dat maakte het telecombedrijf zelf bekend. Dat betekent dat Telenet sinds de jaarwisseling een slordige 84.000 abonnees aantrok, het beste cijfer tot nog toe.

De f

orste stijging is vooral te wijten aan de lancering van het huurmodel van de Digibox, dat meer dan behoorlijk aanslaat. Ook de extra abonnementen en toepassingen doen het goed. In totaal spenderen de abonnees met een Digibox gemiddeld zo'n 13,7 euro aan video-op-aanvraag en extra boeketten.
 
Wat echter ook opvalt, is dat Telenet voor het eerst ook analoge abonnees lijkt te verliezen. Sinds de jaarwisselingen zegden een slordige 8.000 analoge basisklanten hun abonnement op. Zij stapten over naar de concurrentie, Belgacom en TV Vlaanderen. Ook het aantal Prime-abonnees in het Interkabel-gebied ging achteruit: van 33.000 naar 25.000.
 
Bron: Telenet

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers