Telenet lanceert digitale televisie in Brussel en Leuven

vrijdag 13 juli 2007

Telenet kondigt aan dat het vandaag internet, telefonie en interactieve digitale televisiediensten lanceert in Leuven (Leuven, Heverlee en Kessel-Lo) en in Brussel (Etterbeek, Ganshoren, Koekelberg, Jette, Schaarbeek, St.-Agatha Berchem en Vorst). De lancering van deze diensten komt er naar aanleiding van de overname van UPC Belgium door Telenet begin 2007.

U


PC Belgium klanten kunnen vanaf vandaag de overstap maken naar Telenet. Nieuwe klanten binnen deze regio's worden onmiddellijk Telenet-klant.

Nieuw binnen de regio van Leuven en Brussel is dat voortaan ook telefonie zal worden aangeboden via de bestaande kabelaansluiting. Klanten die willen kunnen vanaf 9 juli gebruik maken van de goedkope flat fee tariefplannen als FreePhone en Freephone 24. Klanten kunnen ook instappen op de Telenet Packs die het toelaten om telecomfactuur met 25% te verlagen.

Vanaf 9 juli zullen alle klanten van UPC Belgium kunnen genieten van Telenet Digital TV, het interactieve digitale televisieplatform van Telenet. Digitale televisie is gratis inbegrepen in het kabelabonnement.

Het interactieve digitale televisieaanbod in Leuven zal hetzelfde zijn als het basisaanbod dat Telenet in de rest van haar kabelgebied in Vlaanderen aanbiedt. In Brussel wordt een aangepast interactief digitaal aanbod ter beschikking gesteld met extra Franstalige zenders en zenders die relevant zijn voor de verschillende etnische groepen in de Brusselse regio.

Voor analoge televisie wordt het huidige zenderaanbod zowel in Leuven als in Brussel behouden.

Persbericht Telenet
http://www.vanupcnaartelenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers