Telenet stelt digicorder opnieuw uit!

vrijdag 2 december 2005

Pas in januari zal de digicorder van Telenet te koop zijn in de winkel. De decorder voor digitale televisie met een ingebouwde harde schijf was eerst aangekondigd voor december. Zelfs met de start van de verkoop in januari zal het nog niet mogelijk zijn om programma's op te nemen met het toestel.

T


elenet is nog volop bezig de nodige software te testen. Eind maart moet alles klaar zijn. Op dat moment zal de update van de software automatisch via de kabel verstuurd worden. Pas dan kan de digicorder optimaal gebruikt worden.

Telenet wil niet zolang wachten met de start van de verkoop. Klanten die kiezen voor een digicorder kunnen op deze manier al in januari instappen en gebruik maken van de digitale mogelijkheden.

De digicorder zal bij de lancering 299 euro kosten.

Bram Bartholomees Bron: De Standaard
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers