'The Voice Kids' gaat door, 'The Masked Singer' uitgesteld door coronacrisis

donderdag 19 maart 2020

De coronacrisis zorgt voor nog meer verschuivingen op tv. Na het stillegen van de opnames van 'Familie' en 'Beste Kijkers', moet VTM nu ook ingrijpen voor zijn grote shows. Zonder live-publiek is het niet mogelijk om deze op te nemen.

Voor 'The Voice Kids' waren er verschillende pistes mogelijk. Zo dacht VTM eraan om vroegtijdig een winnaar uit te roepen. Maar dat gaan ze niet doen. 'De vele kijkers én uiteraard de kandidaten verdienen een apotheose van de wedstrijd', aldus Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM. Zodra het opnieuw mogelijk is, gaat VTM de halve finale en finale live uitzenden. Mogelijk nog dit voorjaar, desnoods in de zomer of in het najaar.

Minder goed nieuws is er voor 'The Masked Singer', het nieuwe paradepaardje van VTM. Die nieuwe show kan enkel met een live-publiek. 'We verschuiven de show naar een latere datum', aldus Parmentier in de krant Het Laatste Nieuws.


 


Lees ook:
Julie Van den Steen naast Niels Destadsbader in 'The Masked Singer'
Niels Destadsbader presenteert Vlaamse versie van 'The Masked Singer'
Nieuw seizoen 'Liefde voor Muziek' brengt een hele resem muzikale parels

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers