'The Voice Senior'-kandidaat Lou ziet zijn grote droom in vervulling gaan - PREVIEW

vrijdag 30 november 2018

Lou - 'Lou Cocker' voor de vrienden - is een stoere man, met een peperkoeken hart zo blijkt. Op vrijdag 7 december waagt hij zijn kans in de eerste Blind Auditions van 'The Voice Senior'.

Uit het interview dat aan zijn auditie voorafgaat, blijkt dat Lou één grote droom heeft. Geëmotioneerd geeft hij toe ooit eens het podium te willen delen met Natalia, volgens hem één van de strafste zangeressen van ons land. Wanneer dat na zijn auditie ook daadwerkelijk gebeurt, is het podium te klein voor Lou en Natalia...


Vanavond mag Lou nog een vervolg breien aan dit onvergetelijk moment. Dan staat hij immers speciaal voor Rode Neuzen Dag voor het eerst samen met Natalia op het reusachtige podium van een vol Sportpaleis. Hun duet Up Where We Belong is vanavond vanaf 20.40 uur te zien in de Rode Neuzen Dag XL-show.

'Rode Neuzen Dag XL', vanavond om 20.40 bij VTM.
'The Voice Senior', vanaf vrijdag 7 december om 20.35 uur bij VTM.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers