'Thuis' stopt twee weken vroeger!

vrijdag 21 februari 2020

Slecht nieuws voor de fans van de populaire Eén-soap 'Thuis'. De seizoensfinale voor de zomer staat twee weken vroeger gepland. Dat is dan voor de start van het EK voetbal. Zo krijgen Frank Bomans en co opnieuw een extra lange zomerbreak.






En daar zitten onze Rode Duivels opnieuw voor iets tussen. Net zoals VIER eerder al liet weten dat het nieuw seizoen 'Love Island' uitgesteld wordt, houdt nu ook Eén rekening met het EK voetbal. Dat wordt afgetrapt op vrijdag 12 juni.

'Net als bij het WK in 2018 ronden we de uitzendingen van 'Thuis' ook deze keer ervoor af', laat de VRT weten aan Het Laatste Nieuws.

VTM heeft geen plannen om 'Familie' eerder te stoppen. De seizoensfinale staat zoals de vorige jaren geprogrammeerd op vrijdag 26 juni. Op die dag wordt er geen EK-wedstrijd gespeeld.


Bron: HLN

 


Lees ook:
DIT was de seizoensfinale van 'Thuis'! - SPOILERS
ZO spannend wordt de seizoensfinale van 'Familie' - VIDEO

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers