Tickets 'W817'-film vliegen de deur uit

dinsdag 17 maart 2020

'Als de fans in totaal 50.000 tickets kopen, maken wij een film', liet de cast van de legendarische Ketnetreeks 'W817' onlangs weten. Na twee weken staat de teller al op 40.000 verkochte tickets, waardoor de kans dat de film er effectief komt, vrij groot is. Wie nog geen ticket heeft, heeft nog tot 4 april om daar verandering in te brengen.

De film zal tussen 2 en 11 oktober te zien zijn in Kinepolis en heet '8eraf'. Alles begint met een videoboodschap van Carlo, waarin hij zijn vrienden uitnodigt op zijn trouwfeest. Enkel Akke ontbreekt, en al snel wordt duidelijk dat ook Carlo zelf iets van plan is. Wat precies, komen we dit najaar te weten.

Bron: Het Nieuwsblad



Lees ook:
'50.000 fans en de 'W817'-film komt er!'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers