Tim Verheyden wordt nieuwe anker van 'Panorama'

vrijdag 7 augustus 2015

Tim Verheyden wordt vanaf september het nieuwe gezicht van 'Panorama'. De passie van Tim voor reportages en storytelling en voor onderzoek en diepgravende journalistiek past volledig in de ambities van het langstlevende nieuwsdienstprogramma.

Tim voelt zich ook helemaal thuis in het digitale profiel van het nieuwe Canvas dat binnenkort van start gaat.


Tim Verheyden: 'Het is met eer en bijzonder veel goesting dat ik me aansluit bij de 'Panorama'-ploeg. Met 'Panorama' zitten we bovendien op een net dat zich helemaal digitaal wil smijten. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg en dat ik verschillende jobs kan combineren: voor de schermen bij 'Panorama' en achter de schermen bij 'Het Journaal'.'

Tim Verheyden werkt sinds 2012 bij VRT Nieuws, eerst als journalist voor 'Het Journaal' en vanaf 2013 tot juni 2015 als reportagemaker en presentator bij 'Koppen'. Daarvoor was hij tien jaar journalist en presentator bij VTM. Sinds begin augustus is hij aan de slag bij 'Het Journaal' als chef storytelling. Die opdracht zal hij combineren met zijn nieuwe functie als anker van 'Panorama'. Tim Verheyden is 38 en woont in Brussel.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Canvastv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers