TMF Live HD exclusief bij Belgacom TV

woensdag 1 april 2009

Belgacom TV abonnees kunnen vanaf 1 april exclusief genieten van TMF Live HD, het high definition kanaal van muziek- en jongerenzender TMF. TMF Live HD brengt de beste nationale en internationale live muziek, aangevuld met de leukste TMF formats in een HD beeld- en geluidskwaliteit. Belgacom TV biedt het nieuwe kanaal aan binnen zijn basisaanbod.

W


ie digitaal kijkt via Belgacom TV krijgt er vanaf vandaag een kanaal bij. TMF Live HD, de HD-versie van de jongeren- en muziekzender TMF, is voortaan namelijk exclusief via Belgacom TV te bekijken.

TMF Live HD brengt 24u/24 de beste nationale en internationale live muziek, aangevuld met de leukste TMF formats. Naast een heel pak live muziek zoals de TMF Awards, kan je de komende weken alvast genieten van TMF's "Road2Fame" en "TMF Totally Snow". Dit alles, in een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit.

Belgacom TV neemt TMF Live HD op binnen zijn basisaanbod en biedt de zender op die manier aan meer dan 500.000 abonnees aan.

Eerder al lanceerde Belgacom TV MTVND, het tweede HD-kanaal van de MTV Networks groep en een combinatie van een krachtig internationaal muzikaal aanbod, aangevuld met de meest succesvolle Nickelodeon formats.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers