Toch een nieuwe reeks van 'Niveau 4'

donderdag 18 januari 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2016

Eric Goens zal dan toch een nieuw seizoen maken van zijn veelgeprezen docureeks 'Niveau 4' op VIER. Samen met zijn productiehuis 'Het Nieuwshuis' is hij de voorbereidingen gestart.

Eric Goens is dit seizoen even niet op tv te zien, maar na de zomer zal hij alomtegenwoordig zijn. Op VTM én op Eén. Er komen nieuwe seizoenen van 'Bargoens' en 'Die Huis' (beiden Eén) én 'Niveau 4' op VIER. In 2016 maakte Goens al een eerste reeks van dat programma over het functioneren van politiezone Brussel West (oa. Molenbeek) onder terreurdreiging niveau 4. Dat was een reeks die vooral kaderde in de nasleep van de aanslagen van 22 maart 2016.

Daarna koost Eric Goens ervoor om vooral programma's voor Eén te gaan maken. Naar eigen zeggen voelde hij zich beter wanneer zijn programma's konden worden uitgezonden op een zender die een eigen nieuwsdienst had. Maar voor 'Niveau 4' keert hij dus graag even terug naar VIER. De nieuwe reeks zal niet langer focussen op de politie in  Brussel, maar zal ondermeer de politiekorpsen in Hasselt en Aalst volgen. Het tweede seizoen van 'Niveau 4' za na de zomer te zien zijn.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers