Tomas De Soete speelt de hoofdrol in nieuwe fictieserie voor Canvas

donderdag 17 mei 2018

Binnenkort starten de opnames van 'FISKEPARK', een nieuwe fictiereeks van productiehuis De Mensen voor Canvas met Tomas De Soete, Jan Jaap van der Wal en Bent Van Looy in de hoofdrollen. De 7-delige serie zal ten vroegste in 2019 te zien zijn op Canvas.

'Fiskepark' is een parodie op het true crime genre, populair dankzij successen als 'Making a Murderer' en 'Amanda Knox'. In de 7-delige serie voeren de makers hun eigen onderzoek naar een misdaad. Met hun verhaal – dat alle elementen van het true crime genre uitvergroot en parodieert - willen De Soete en co het genre en de authenticiteit ervan in vraag stellen. Fiskepark is dan ook een fake true crime, met een gezonde dosis humor.


'Fiskepark' is geschreven door Filip Lenaerts ('Tytgat Chocolat'), Joeri Vlekken en Tomas De Soete. Naast hoofdrolspeler De Soete zijn ook Jan Jaap van der Wal, Bent Van Looy en Siska Schoeters te zien in de reeks.

'Fiskepark' is een productie van De Mensen voor Canvas, in coproductie met Gardner and Domm.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers