Tranen om verrassende eerste exit 'Sterren op de Dansvloer' (foto's!)

zaterdag 3 april 2010

Niet Wouter Van Bellingen, maar actrice Kadèr Gürbüz moest vrijdagavond als eerste het vtm-programma 'Sterren op de Dansvloer' verlaten. Bij het bekendmaken van haar naam, kon je een speld horen vallen in de studio in Vilvoorde. Ongeloof in de studio en waarschijnlijk ook in de Vlaamse huiskamer. Kadèr bleef opvallend positief, maar kon haar emoties maar moeilijk bedwingen. Onze reporter was erbij en kwam terug met volgend verslag en foto's!

In deze aflevering van 'Sterren op de Dansvloer' gaven onze dansparen zich weer volledig. Tien sterren bereidden zich al weken voor op hun performance. Ditmaal was het dezelfde stijl als vorige week, de jive of tango. In de jury zetelden nog steeds Rony Daelemans, Anouckka Balsing, Jan Geerts en Davy Brocatus. De vrouwen beten de spits af op het toepasselijke nummer van Beyoncé 'All the single ladies'.


Kevin en Martine kwamen als eerste aan de beurt met de tango. De jury vond Kevin’s houding goed, maar het was duidelijk dat hij moeite had met het ritme.  Door een puppyface op te zetten voor de camera hoopte hij extra sms’en te scoren.

Laura en Wim dansten de jive. Laura kreeg het advies zich meer te ontspannen. Dat de stress haar parten speelde was wel duidelijk. Op het eind leek ze bijna uit te glijden, maar ze kon zich nog tijdig rechttrekken.

Peter en Kimberly werden als derde koppel uitgenodigd op de dansvloer. Aan enthousiasme geen gebrek, maar het moordende tempo van de jive speelde hem parten. En dat werd ook door de jury opgemerkt. Een beetje meer zelfvertrouwen kon geen kwaad.

Onvervalste girlpower bij Sonja Kimpen en Arman. In de tango is de man de baas, en dat was voor de vastberaden Sonja geen makkelijke opdracht.  Rony had opgemerkt dat ze de hele tijd op haar tenen had gedanst, terwijl bij de tango het voetwerk belangrijk is. Maar verder was het een mooie performance.

An vindt zichzelf een 'waggelende boerentrien'. Met haar belabberde conditie is dat ironie voor zelfkennis. Maar daar had haar trainer, Aerjen, de oplossing voor. Ze bouwde haar conditie op door touwtjespringen. De mening van de jury voor deze jive lagen uiteen. De ene vond het stijf, de andere vond het een geslaagde prestatie.

Sp.a-politicus  Wouter Van Bellingen zijn afwezigheid bij de gemeenteraad vorige week, zorgde voor heel wat ophef. Maar daarover gaf hij tijdens de uitzending geen commentaar. Samen met Olga danste hij de tango. Wouter heeft een unieke stijl, maar hij heeft het juiste ritme nog niet gevonden. Dat hij geen sterdanser zal worden maakt hem niks uit, hij zat nog na te genieten van deze tango.

Lasgo zangeres Jelle en Pascal stonden klaar om de volgende show te geven. Jelle was geschrokken van de ingewikkelde tango-danspassen. Haar voetwerk was niet al te best. Waren het de zenuwen of was het haar omgeslagen voet van vorige week? Het contact met haar partner was dan weer wel in orde.

Kadèr en danspartner Dick gaven het beste van zichzelf tijdens de jive.  Ze kreeg het advies zich meer te focussen op het publiek in plaats van naar de grond te staren. Toch een geslaagde prestatie die beter was dan vorige week.

Louis Talpe was er met zijn gespalkte vinger, toch in geslaagd om samen met Leila een ‘dirty tango’ naar voren te brengen. Kritisch jurylid Rony noemde het zelfs 'de beste tango van de avond'.

Helaas moest er deze week een eerste koppel de show verlaten. De verrassing was compleet toen Kadèr als eerste naar huis werd gestuurd. Ongeloof in de studio, maar waarschijnlijk ook bij vele kijkers in de huiskamer. Kadèr en Dick namen met tranen in hun ogen afscheid van Sterren op de Dansvloer. Ondanks de verrassende exit bleef Kadèr opvallend postief over de show.  Volgende week staat de Rumba op het programma.

Bekijk HIER de foto's van deze tweede liveshow!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Word nu zélf (media)nieuwsmaker bij TV-Visie!
Herbekijk de exit van Kadèr Gürbüz

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2010 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers