TV-programma 'Vol Koren' richt zich op koormuziek in de lage landen

donderdag 10 maart 2016

Het wekelijkse koorprogramma van cultuurzender Brava gaat verder onder de naam 'Vol Koren', waarbij naast de Nederlandse nu ook de Vlaamse zangwereld in beeld wordt gebracht.

'Vol Koren', dat wordt geproduceerd in samenwerking met Concerto Media, presenteert zich als hét platform voor de Nederlandse en Vlaamse koormuziek. Met uitzending van concerten op landelijke televisie, de meest recente nieuwsitems en een actuele concertagenda.


'Vocale rijkdom een podium bieden'
'Vol Koren' ging op 8 januari 2015 van start en richtte zich aanvankelijk op de Nederlandse zangwereld. Nadat Brava in oktober uitbreidde naar België kwam ook de Vlaamse zangwereld in beeld, wat nu heeft geleid tot een nieuw naam en doelstelling voor het programma. 'Vol Koren' wil de vocale rijkdom van de lage landen een podium geven op televisie. Koren kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om een tv-registratie te laten maken. Deze opnamen zijn te zien zijn in 'Vol Koren', dat elke donderdag wordt uitgezonden rond 18.30 uur met een herhaling op zondag rond 9.30 uur. Het tv-programma wordt ondersteund door de website http://www.volkoren.tv, met daarop onder meer achtergrondinformatie, een uitgebreide concertagenda en nieuws uit de koorwereld.

Een opname laten maken
Wilt u met uw koor ook in de uitzending van 'Vol Koren'? Laat dan een concertregistratie maken door Brava-partner Concerto Media. Niet alleen is uw koor dan te zien op landelijke televisie, het levert u ook interessante extra's op zoals dvd's en ander hoogwaardig pr-materiaal. Meer informatie over de kosten, het traject, achtergronden bij de afleveringen en een aantal prachtige showcases zijn te vinden op http://www.volkoren.tv.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers