TV Vlaanderen lanceert digitaal opnemen

donderdag 14 september 2006

Vanaf donderdag biedt TV VLAANDEREN een zogenaamde PVR (Persoonlijke Video Recorder) aan, een toestel waarmee u dus niet alleen kan kijken, maar ook kan opnemen in een superieure digitale beeld- en geluidskwaliteit!

De T

V VLAANDEREN Digitale Recorder heeft de eigenschappen van een normale satelliet-ontvanger + de extra mogelijkheden van een PVR. U kan nu dus genieten van het live digitale aanbod terwijl u tot vier (4!) programma's tezelfdertijd opneemt. Ook time-shiften is nu mogelijk bij digitale televisie, en dit zonder enige meerprijs of extra abonnement.De TV VLAANDEREN PVR beschikt over alle nodige functionaliteiten van een digitale recorder voor televisie: pauzeren en/of terugspoelen in een live-uitzending om ze alsnog van bij het begin op te nemen, verscheidene kanalen tegelijk op 1 televisiescherm bekijken,... Dankzij deze gecertificeerde digitale recorder van TV VLAANDEREN kan u zelfs tot 4 programma's tegelijkertijd opnemen. Opnemen kan op 3 manieren: via de standaard Electronische Programma-Gids (EPG), per direct tijdens de uitzending of door middel van de ingebouwde timer. U kan ook opnames bewerken: reclame-blokken verwijderen, fragmenten bewaren, bookmarks instellen (vergelijkbaar met 'hoofdstukken' bij een DVD)... TV VLAANDEREN abonnees betalen uiteraard geen extra maandkosten of abonnement om digitaal te kunnen opnemen!

Tot 8000 radio- en televisie zenders mogelijk

Aangezien deze ontvanger tot 8000 kanalen kan inladen, is de favorietenlijst en de mogelijke scheiding van radio en tv-kanalen mooi meegenomen. Via satelliet geniet u van een gigantisch aanbod aan gratis / Free-To-Air zenders. Door het aanwezige uitgebreide geheugen, kan u trouwens razendsnel zappen en menus aansturen.

Technische extra's

Technisch gezien beschikt u met deze Digitale Recorder van het merk Arion (AF-9280PVR) over een toestel met 2 tuners zodat in combinatie met een twin-LNB, tot 4 programma's (op maximum 2 transponders) tegelijkertijd kunnen opgenomen worden. Het toestel kan ondertussen 1  live kanaal –of opname- weergeven. De
TV VLAANDEREN PVR maakt gebruik van een Common-Interface (CI) Module waarin de smartcard in het toestel kan geplaatst worden. Deze CI-module en smartcard worden inclusief bij het pakket bijgeleverd.  Het toestel heeft een harde schijf van 80 Gb en wordt in de verkooppunten aangeboden aan de aanbevolen verkoopprijs van 549 euro (inclusief BTW / Bebat en Recupel).

Aangezien het een gecertificeerde ontvanger betreft, garandeert TV VLAANDEREN dat dit kwaliteitsvolle product naadloos bij het TV VLAANDEREN aanbod en coderingen aansluit.

Gebruiksvriendelijk voor iedereen!

Toekomstige updates van de firmware van dit nieuwe TV VLAANDEREN product (gaande van nieuwe extra functies tot eventuele vernieuwing van de software) worden rechtstreeks van de satelliet gedownload. Extra bezoekjes bij uw dealer of manuele updates via de PC zijn niet nodig! U moet dus niet bij elke digitale
(r)evolutie een nieuw toestel aanschaffen, uw toestel evolueert gewoon mee!

Verkrijgbaar in de TV VLAANDEREN verkooppunten

Met dit toestel biedt TV VLAANDEREN een oplossing om digitaal te kijken, op te nemen, razendsnel door alle kanalen heen te gaan en niet kieskeurig te moeten zijn over wat er vanavond wel en wat niet opgenomen kan worden –u neemt het gewoon allemaal op! En dit uiteraard zonder maandelijkse meerkost of extra abonnement.

Geďnteresseerden kunnen het toestel aanschaffen in de huidige verkooppunten van TV VLAANDEREN. Voor meer informatie, bezoek http://www.tv-vlaanderen.be/ of bel naar 02/403.03.33

Persbericht TV-Vlaanderen
http://www.tv-vlaanderen.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers