TV Vlaanderen verhoogt prijs basispakket

vrijdag 22 juni 2007

Enkele dagen nadat TV Vlaanderen bekend maakte dat het een nieuw themapakket lanceert, heeft de satellietaanbieder ook minder goed nieuws voor zijn abonnees. De prijs van het basispakket gaat immers flink omhoog vanaf 1 juli.

T


ot nog toe moesten de abonnees van TV Vlaanderen slechts 8,95 euro per maand betalen voor het basispakket, dat de grote zenders als één, VTM en VT4 bevat. Vanaf 1 juli wordt die prijs opgedreven naar 9,90 euro. De prijs van het Pluspakket (basis- én themapakket) blijft wel 13,90 euro per maand.

Naast de prijsverhoging voert TV Vlaanderen nog een andere belangrijke aanpassing door. De filmzender ActionNow! verhuist immers van het basis- naar het themapakket.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers