TV Vlaanderen viert 1ste verjaardag met pluspakket

donderdag 14 juni 2007

TV VLAANDEREN, de aanbieder van digitale televisie via satelliet, wordt deze maand officieel één jaar en viert dat met de introductie van zestien nieuwe zenders. Dit nieuwe aanbod bevat voor elk wat wils met zenders als Nickelodeon, MTV, Boomerang en een nieuw erotisch kanaal.

H


iermee wordt verder gebouwd op het succes van het eerste levensjaar van TV VLAANDEREN, waarin bewezen werd dat er ook in ons land een markt voor digitale satelliettelevisie bestaat. Naar aanleiding van deze eerste verjaardag loopt er momenteel bovendien een originele promotieactie, waarbij nieuwe abonnees minstens 10 gratis dvd's kunnen bekijken uit een totaal assortiment van 10.000 titels.

Zestien nieuwe zenders voor het hele gezin
Naar aanleiding van haar eerste verjaardag breidt TV VLAANDEREN haar aanbod gevoelig uit met maar liefst zestien nieuwe zenders. Hieronder vindt u kort wat de verschillende zenders te bieden hebben:

  • Nickelodeon is geweldloze, educatieve kindertelevisie die bovendien waanzinnig populair is bij alle kids. Maar dat kan ook moeilijk anders als je weet dat deze zender onder andere toppers als Spongebob Squarepants en Winx Club in huis heeft.
  • MTV is een icoon in de hedendaagse muziekcultuur en dé muziek-zender bij uitstek voor een jong doelpubliek. Een brede waaier aan genres wordt afgewisseld met populaire programma's zoals The Osbournes en Pimp my Ride.
  • Sailing Channel is de enige zender ter wereld met 24 op 24 uur sportieve en informatieve programma's over zeilen, snelle jachten en motorboten. Naast de live verslaggeving van de belangrijkste wedstrijden is er ook tijd voor nieuws en achtergronden.
  • France 4 is de zender van de Franse nationale omroep waarbij plezier en spektakel voorop staan. Naast films en series bestaat het aanbod dan ook vooral uit grote sportevenementen en andere (live) shows uit de rijke Franse cultuur.
  • France 5 behoort eveneens tot de Franse nationale omroep, maar is volledig onafhankelijk voor wat betreft haar kerntaak: het verspreiden van kennis en informatie voor een breed publiek, dus met leerrijke kinderprogramma's net zo goed als gespecialiseerde magazines.
  • VH1 ademt muziek en biedt u een non-stop mix van de beste hits van vandaag, afgewisseld met onvergetelijke klassiekers uit de jaren '80 en '90. 's Avonds krijgt u hier nog eens de beste documentaire, interviews en live-optredens bovenop.
  • VH1 Classic is de eerste zender voor muziekliefhebbers van 35 jaar en ouder, met het beste uit de jaren '60, '70, '80 en '90. De hele muziekgeschiedenis wordt weer tot leven gebracht, met zwoele golden oldies overdag en knallende rock classics in de avond.
  • Boomerang zendt 24 uur per dag en 7 dagen per week uit voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 9 jaar. In het aanbod vindt u de meest geliefde cartoonseries die ooit werden geproduceerd terug, zoals Top Cat, Scooby Doo en Bugs Bunny.
  • Jetix is kindertelevisie uit de stal van ABC, en maakt daardoor indirect ook deel uit van The Walt Disney Company – kwaliteit verzekerd dus. Het aanbod wordt bovendien uitgebreid met lokaal geproduceerde programma's zoals de Kids Top 20 of HotNews.
  • Dorcel TV is gewoon leuke erotiek. Als zender van de Franse erotiekondernemer Marc Dorcel brengt Dorcel TV erotiekfilms zonder geweld of sexisme. De nacht begint hier met spannende maar vrouwvriendelijke televisie.
  • MTV 2 is de interactieve, alternatieve clipzender voor liefhebbers van Indie, Rock en Metal. Van The Strokes tot Linkin Park en van The Chemical Brothers tot Deftones: MTV2 presenteert de clips van bands die échte muziek maken.
  • MTV Hits brengt u de populairste nummers van het moment. U krijgt de hits van de supersterren en de eendagsvliegen, van de boybands en de popdiva's. Alle artiesten in de belangstelling staan, zijn non-stop te horen op MTV Hits.
  • MTV Music draait wat de kijker wil. De meest gesmaakte playlist van heel Europa worden afgewisseld met programma's waarin u zelf de muziek kiest. MTV Music is bovendien reclamevrij, zodat u ononderbroken geniet van de beste Pop, Rock, Indie, R&B en Dance.
  • MTV Base is de coolste muziekzender van Europa die je helemaal onderdompelt in de wereld van de R&B en HipHop. Dat betekent dus de heetste clips, het snelste nieuws, de intiemste interviews en een bezoek aan de meest exclusieve bling bling feestjes.
  • Zone Club bekijkt de wereld door de ogen van de moderne vrouw. De programma's van deze lifestyle-zender vormen een ideale mix van onderwerpen als interieur, design, fitness, beauty en erotiek. Ook de series en talkshows zijn speciaal bedoeld voor de vrouwelijke kijker.
  • Zone Reality is het enige kanaal zonder acteurs en zonder vaste scripts. Wat u op Zone Reality ziet, gebeurt effectief op het moment dat u het ziet. 24 op 24 en 7 op 7 het echte leven dus, van echte mensen in echte omstandigheden.

Een nieuw jaar, een nieuw pakket Al deze zenders worden aangeboden in het Pluspakket, een nieuw pakket dat 13,90 euro per maand zal kosten. Voor die prijs beschikt men over de zestien nieuwe zenders, het filmkanaal ActionNow! en alle zenders uit het Basispakket.

Persbericht TV Vlaanderen
http://www.tv-vlaanderen.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers