Tweedeklassers willen akkoord met EXQI opblazen

maandag 8 november 2010

De Belgische tweedeklasse in het voetbal heet al enige tijd de EXQI League, naar anlogie met de zendergroep van Alfacam. Op de Algemene Vergadering hebben de clubs nu voorgesteld om de samenwerking stop te zetten. EXQI kan de brokken echter nog lijmen wanneer het beslist om weer voetbalwedstrijden te gaan uitzenden.

Sinds de start van het nieuwe seizoen zendt EXQI geen wedstrijden uit tweede klasse meer uit. De voetbalcubs uit tweede klasse pikken dit niet langer en hebben nu voorgesteld om de samenwerking stop te zetten. EXQI krijgt nog tot het einde van het jaar om weer wedstrijden te gaan uitzenden, anders stopt  de samenwerking. De tweedeklassers wilden dankzij de deal met EXQI hun sponsors meer in de kijker te zetten, maar doordat er nu geen wedstrijden meer op het scherm komen, lukt dat niet.


Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers