Udo en Eva Jacobs door naar finale 'Eurosong 2014'

zondag 23 februari 2014

De eerste finalisten van 'Eurosong 2014' zijn bekend. Udo en Eva Jacobs wisten zich vanavond tijdens de eerste halve finale te plaatsen voor de live finale op 16 maart in Sportpaleis Antwerpen. Day One en Petra vallen af.

Halve finale 2 - zondag 2 maart
Volgende week is het de beurt aan volgende vier artiesten (in willekeurige volgorde) om een gooi te doen naar een finaleplaats in 'Eurosong 2014'.
 
- Axeela - Chasing Rainbows
- Yass - Need You Tonight
- Sil - What's The Time in Tokyo?
- 2 Fabiola feat. Loredana - She's After My Piano


Onmiddellijk na elke halve finaleshow zijn de vier nieuwe nummers te downloaden via iTunes.

Op zondag 16 maart beslist de kijker tijdens een groots opgezette liveshow in het Sportpaleis wie voor ons land naar het Eurovisiesongfestival mag. Het feest barst daarna helemaal los met onder meer optredens van de finalisten en Sandra Kim, Kate Ryan, Tom Dice, Ruslana en Katrina.

'Eurosong 2014' - halve finales op 2 en 9 maart en finale op 16 maart vanuit het Sportpaleis, telkens live om 20.30 uur op Eén.

DOSSIER: Eurosong 2014

volledig dossier
eurosong2014

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers