Vacature TV nu ook op Telenet Digital TV

woensdag 19 september 2007

Op 3 september startte Vacature met Vacature TV. Daarmee was het het eerste carrièremedium in België dat een eigen televisiezender opzette om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de nieuwe m/v met talent. De afleveringen van Vacature TV zijn voortaan ook beschikbaar via Telenet Digital TV, het interactieve digitale televisieplatform van Telenet.

V


acature TV is een wekelijks magazine over alles wat de dynamische professional na aan het hart ligt. In verschillende rubrieken worden diverse thema's belicht, gaande van 'Starters', een docusoap over 4 jonge pas afgestudeerden tot '101 vragen aan Vacature' waarin een team van verschillende experts werkgerelateerde vragen beantwoordt.

Vanaf 14 september wordt Vacature TV ook exclusief opgenomen op de TV-stek van Vacature op Telenet Digital TV. "Wij zijn blij dat Vacature deze stap zet" reageert Jo Van Gorp, Executive Vice President Residential Marketing van Telenet. "Vacature TV wordt zeer positief onthaald en Telenet Digital TV wil dan ook graag mannen en vrouwen met talent de mogelijkheid bieden om vanuit hun zetel te grasduinen in het aanbod van Vacature, en dat op een heel aantrekkelijke visuele manier. Ook via Garage TV, onze eigen Vlaamse videosharing site, valt Vacature TV te bekijken."

Op 3 september werd VacatureTV gelanceerd via de website Vacature.com, PDA, iPod, iTunes, youtube en Garagetv. Sinds vorige vrijdag is het dus ook beschikbaar via interactieve digitale televisie.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers