'Van Gils & Gasten' in september terug op Eén

dinsdag 7 juni 2016

De talkshow 'Van Gils & Gasten', met presentator Lieven Van Gils, is donderdag aan de laatste aflevering toe. Maar in september komt er een nieuw seizoen. Bij Eén zijn ze meer dan tevreden over de eerste jaargang van het programma.

'Van Gils & Gasten' kende op kijkcijfergebied een voorzichtige start met gemiddeld 377.428 kijkers in het najaar. Vanaf oktober was er zware concurrentie van 'De Slimste Mens ter Wereld', maar ondertussen gaan de kijkcijfers al een tijdje omhoog. En dus mag Van Gils in september opnieuw opdraven.


''Van Gils & Gasten' is er vanaf het eerste seizoen al in geslaagd om zijn eigen plek te vinden. Het programma is ondertussen zo'n beetje de huiskamer van Eén geworden,' aldus netmanager van Eén Olivier Goris in Het Nieuwsblad.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers