Vanaf maandag 25 augustus terug op VTM: 'De Keuken van Sofie'

dinsdag 12 augustus 2014

'De Keuken van Sofie' opent vanaf maandag 25 augustus opnieuw elke weekdag omstreeks 18.00 uur de deuren om de vooravond bij VTM gezellig op gang te trekken.

Er is een plaats gereserveerd voor de kijker die weer heel wat kooktips kan vergaren van Sofie, maar ook haar bekende vrienden zijn weer welkom om samen met Sofie te kokkerellen.


Sofie Dumont: 'Ik ben blij dat ik de kijker opnieuw kan verwelkomen in mijn keuken. Er staan weer veel uiteenlopende, lekkere gerechten én gasten op het menu (lacht). En de gasten mogen dan wel wekelijks veranderen, de basisingrediënten blijven altijd dezelfde. Elke keer gaan we voor smaakvol, ondeugend, pikant en plezierig in 'De Keuken van Sofie'.'

De gastvrouw ontvangt tal van interessante souschefs in haar keuken die ze in de loop van de week, tussen het koken door, beter leert kennen. In willekeurige uitzendvolgorde passeren onder meer Stanny Crets, Alex Callier en Jelle Cleymans de revue. Sofie start het nieuwe seizoen met JIM-VJ en presentatrice Eline De Munck.

'De Keuken van Sofie', vanaf maandag 25 augustus elke werkdag om 18.05 uur op VTM.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
dekeukenvansofie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers