Veel inschrijvingen voor 'Temptation Island'

vrijdag 6 juli 2018

Blijkbaar zijn er in Vlaanderen en Nederland nog veel koppels die behoefte hebben om 'de ultieme relatietest' aan te gaan, zo weet Het Laatste Nieuws. Dit jaar zijn er namelijk al erg veel inschrijvingen binnengekomen voor 'Temptation Island'.

'Temptation Island' eindigt voor de meeste koppels eigenlijk gewoon in tranen met tuiten, maar toch houdt dat veel Vlamingen (en Nederlanders) blijkbaar niet tegen om zich in te schrijven voor het programma. Dit jaar is er zelfs nog meer interesse dan bij voorgaande seizoenen.


Volgens Het Laatste Nieuws ontving VIJF erg veel inschrijvingen. 1410 inschrijvingen zijn afgerond, maar er zijn er nog heel veel lopende. 149 Vlaamse koppels en 169 Nederlandse stellen hebben zich aangemeld. En er zijn ook heel wat singles kandidaat om als verleider naar een exotisch eiland te vertrekken. Het gaat om 582 vrouwen en 510 mannen.

De bestemming is nog niet bekend, maar Annelien Coorevits en Rick Brandsteder zijn alvast weer van de partij als presentatieduo.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers